Skip to main content

Yardenhuis Heerlen

Het Yardenhuis van Heerlen, voorheen Crematorium en Uitvaartcentrum Heerlen, vindt u aan de rand van het Imstenraderbos waar u terecht kunt voor een afscheid in grote en kleine groepen. De ruimtes zijn afgewerkt in sfeervolle, natuurlijke tinten en de lichtinval geeft het gebouw een prettige uitstraling.

Afscheid

De locatie beschikt over een grote aula met 130 zitplaatsen (200 incl. staanplaatsen), maar is ook geschikt voor een afscheidsdienst tot ongeveer 400 personen. De kleinere aula, ook wel woonkamer genoemd, is geschikt voor maximaal 35 personen. In het Yardenhuis zijn ook zondag- en avonddiensten mogelijk, en heeft u de beschikking over geluid- en beeldinstallatie.

Download Locatiegids
Koffietafel

In de koffiekamers is voldoende ruimte voor de condoleance, om elkaar te spreken en samen iets te drinken of eten. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment van koffie, thee, belegde broodjes, vlaai en andere culinaire arrangementen die passen bij een sfeervol afscheid tot 200 personen.

Parkeren

Het Yardenhuis beschikt over een ruime gratis parkeerplaats op het terrein. Bij grote drukte zijn er ook openbare parkeerplaatsen beschikbaar aan de Imstenraderweg.

Yardenhuis
Imstenraderweg 10
6422 PM Heerlen