Skip to main content
uitvaartlimburg.nl

Over Ons

Sterven hoort bij het leven. Wij helpen en ontzorgen bij het verzorgen van een mooi afscheid als blijvende herinnering.

We vinden  het belangrijk om dichtbij de families die we begeleiden te staan, letterlijk en figuurlijk. Ons werkgebied bevindt zich dan ook voornamelijk in Brunssum en omstreken zoals o.a. Amstenrade, Schinveld en Merkelbeek. Hier wonen en leven wij, hier kennen wij alle ins en outs die nodig zijn om voor u een onvergetelijk afscheid te begeleiden.

Meer dan 15 jaar ervaring

UitvaartLimburg bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Ontstaan vanuit de vraag naar meer duidelijkheid en transparantie heeft UitvaartLimburg zich onder leiding van Ger Rademakers de laatste jaren kwalitatief ontwikkeld tot een uitvaartbedrijf dat staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en het centraal zetten van mensen en hun wensen. Ieder mens is uniek, geen uitvaart is dan ook hetzelfde.

Ger is geboren en getogen in Brunssum en heeft meer dan 15 jaar ervaring als uitvaartverzorger.

Ger: “Een mooi afscheid kent geen vaste vorm. Klein of groot, openbaar of in besloten kring. Een mooi afscheid is een afscheid dat bij de nabestaanden en de overledene past. Dat een weerspiegeling is van een leven geleefd en dat bijdraagt aan het geven van een plek van het verlies aan nabestaanden.”

Contact opnemen met Ger
Werkwijze

Hoe wij werken

Wij vinden het belangrijk dat u goed begeleidt wordt maar hechten ook veel waarde aan de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Om de kwaliteit van onze begeleiding en medewerkers zo hoog mogelijk te houden en onze tarieven lager dan de rest van de uitvaartbedrijven in de directe omgeving hebben wij ervoor gekozen om geen eigen uitvaartcentrum te hebben. Zo kunnen wij onze vaste lasten laag houden en voor u dus onze tarieven.

Ons mortuarium ligt daarom in Valkenburg a/d Geul waar wij goede afspraken hebben kunnen maken met een collega-onderneming. Wilt u toch per sé in de eigen omgeving blijven dan is het mogelijk om voor een zgn. gastopbaring bij een uitvaartcentrum in de buurt te kiezen. De kosten daarvan zijn hoger dan onze eigen tarieven, maar het is uiteraard altijd een mogelijkheid.

Ook hiermee helpen wij u om de voor ú juiste keuze te maken.