UitvaartLimburg.nl

Over Ons

UITVAARTLIMBURG is in 2012  ontstaan vanuit de gedachte dat een uitvaart geen duizenden euro’s hoeft te kosten. Máár, we vinden het wel belangrijk dat de uitvaart díe we verzorgen, nabestaanden het gevoel geeft dat een leven mooi is afgesloten.

Om deze reden hebben wij 3 crematiepakketten en 3 begrafenispakketten samengesteld. Hierin is opgenomen wat minimaal geregeld moet worden voor elke uitvaart. De pakketten breiden zich verder uit naarmate men meer binnen de uitvaart verzorgd wil hebben.

Past één van onze uitvaartpakketten niet bij uw wensen? Het is uiteraard ook mogelijk een uitvaart geheel op maat naar uw eigen wensen samen te stellen. Samen met u bepalen we aan de hand van uw wensen wat de mogelijkheden zijn en maken we een offerte op maat. U kunt daar geheel vrijblijvend contact met ons over opnemen.

Wij streven ernaar elke uitvaart bespreekbaar,  betaalbaar en onvergetelijk te maken.

Ger Rademakers

Ger Rademakers is geboren en getogen in Brunssum. Sinds 2006 is Ger werkzaam als uitvaartverzorger. “Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een persoonlijke uitvaart, ongeacht leeftijd, levensloop of beschikbaar budget. Ik vind het mooi als ik daar vanuit mijn vak bij kan helpen.