UitvaartLimburg.nl

Over Ons

Sinds 2012 verzorgen wij in geheel Limburg persoonlijke uitvaarten op bijzondere uitvaartlocaties welke zijn gelegen in de regio Maastricht-Heuvelland, Parkstad en het Mergelland. Onze eigen verzorg- en opbaarfaciliteiten bevinden zich centraal gelegen in Valkenburg a/d Geul. Daarnaast hebben wij in 2017 een nieuwe locatie mogen toevoegen aan ons werkgebied, namelijk De Grote Hegge in Thorn. Hierdoor is het mogelijk ook in Midden- en Noord Limburg op een unieke locatie de afscheidsceremonie te verzorgen.

UITVAARTLIMBURG is ontstaan vanuit de gedachte dat een uitvaart geen duizenden euro’s hoeft te kosten. Máár, we vinden het wel belangrijk dat de uitvaart díe we verzorgen, nabestaanden het gevoel geeft dat een leven mooi is afgesloten. Wij streven ernaar elke uitvaart bespreekbaar,  betaalbaar en onvergetelijk te maken.

Om deze reden hebben wij 3 crematiepakketten en 1 begrafenispakket samengesteld. Hierin is opgenomen wat minimaal geregeld moet worden voor elke uitvaart. De pakketten breiden zich verder uit naarmate men meer binnen de uitvaart verzorgd wil hebben.

Past één van onze uitvaartpakketten niet bij uw wensen? Het is uiteraard ook mogelijk een uitvaart geheel op maat naar uw eigen wensen samen te stellen. Samen met u bepalen we aan de hand van uw wensen wat de mogelijkheden zijn en maken we een offerte op maat. U kunt daar geheel vrijblijvend contact met ons over opnemen.

Ons team

Ons team bestaat uit 3 vaste uitvaartverzorgers met jaren ervaring in een breed werkveld. Hierdoor kunnen wij inspelen op uw persoonlijke wensen en u de aandacht geven die u verdient. Wij begeleiden u bij alle vragen die op u af komen en verzorgen afgestemd op uw wensen een mooi, waardig afscheid van uw dierbare.

Manon Neven

Manon Neven is 38 jaar en geboren en getogen in Maastricht. Na 18 jaar ervaring in de gastvrijheidssector, heeft zij de keuze gemaakt om aan de slag te gaan als uitvaartverzorger;
“In mijn loopbaan heb ik ervaren dat mijn passie ligt bij het ontzorgen van mensen, regelen en organiseren op de juiste, prettige, manier. Er zijn voor nabestaanden en met hun meedenken. Nu ik dat kan combineren met mijn persoonlijke betrokkenheid en inlevingsvermogen, hoop ik daarmee een mooi afscheid van een dierbare te creëren voor nabestaanden.

Ger Rademakers

Ger Rademakers werd geboren in Brunssum en woont inmiddels al ruim 25 jaar in Heerlen. Sinds 2006 is Ger werkzaam als uitvaartverzorger. “Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een persoonlijke uitvaart, ongeacht leeftijd, levensloop of beschikbaar budget. Ik vind het mooi als ik daar vanuit mijn vak bij kan helpen.

Mariëlle v/d Heyden

Geboren en getogen in Valkenburg a/d Geul en inmiddels alweer 10 jaar woonachtig in Maastricht. In 2017 besloot Mariëlle haar carrière in de financiële wereld vaarwel te zeggen om het familiebedrijf UitvaartLimburg voort te zetten. Naast het verzorgen van de uitvaart, wordt Mariëlle ook regelmatig gevraagd als spreker op uitvaarten en is zij de spil achter de nabestaandenservice.