UitvaartLimburg.nl

Over Ons

UITVAARTLIMBURG is enkele jaren geleden ontstaan vanuit de gedachte dat een uitvaart geen duizenden euro’s hoeft te kosten. Máár, we vinden het wel belangrijk dat de uitvaart díe we verzorgen, nabestaanden het gevoel geeft dat een leven mooi is afgesloten.

Om deze reden hebben wij 2 crematiepakketten en 2 begrafenispakketten samengesteld. Hierin is opgenomen wat minimaal geregeld moet worden voor elke uitvaart. De pakketten breiden zich verder uit naarmate men meer binnen de uitvaart verzorgd wil hebben.

Hoe het werkt

Onze pakketten zijn in verhouding scherp geprijsd ten opzicht van een uitvaart die geheel op maat wordt vormgegeven. Doordat wij met een pakket werken, weten wij én u direct waar we aan toe zijn. Binnen het pakket is een aantal uren ondersteuning opgenomen. Doordat het uitvaartpakket al is voor gedefinieerd hebben wij minder uren nodig om u toch goed te kunnen begeleiden, en daarom betaalt u dus ook minder dan bij een uitvaart die geheel op maat wordt vormgegeven.

Blijkt dat u meer ondersteuning nodig heeft, dan betaalt u elk uur dat erbij komt los. Dit zullen we als het van toepassing is ook altijd eerst met u communiceren zodat u zelf de keuze kunt maken. U houdt dus altijd zelf de touwtjes én kosten in eigen hand. Een overzicht van onze tarieven vindt u hier.

Past één van onze uitvaartpakketten niet bij uw wensen? Het is uiteraard ook mogelijk een uitvaart geheel op maat naar uw eigen wensen samen te stellen. Samen met u bepalen we aan de hand van uw wensen wat de mogelijkheden zijn en maken we een offerte op maat. U kunt daar geheel vrijblijvend contact met ons over opnemen.