Skip to main content
uitvaartlimburg.nl

Wat kost een uitvaart?

Wat kost een uitvaart is één van de meest gestelde vragen die we krijgen. Maar ook de vraag die het moeilijkst te beantwoorden is omdat er zoveel persoonlijke wensen zijn om rekening mee te houden. Al uw keuzes hebben invloed op wat de uitvaart uiteindelijk kost. Daarnaast hebben we ook nog te maken met uitvaartverzekeringen. Kan ik zomaar een eigen uitvaartbedrijf inschakelen?

We informeren u graag zo goed mogelijk zodat u in ieder geval al een redelijk beeld krijgt van waar u aan toe bent. Want ook als u verzekerd bent kunt u gewoon zelf het uitvaartbedrijf van uw keuze de uitvaart laten verzorgen. De verzekering zal waarschijnlijk zeggen dat dit in uw nadeel is en veel geld extra kost. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn.

Vraag direct een kostenopgave aan

Wij begrijpen dat het fijn is om zekerheid en duidelijkheid te krijgen.

Door onderstaand formulier in te vullen krijgen wij een goed beeld van uw wensen. Op basis van uw ingevulde gegevens kunnen wij vervolgens een kostenberekening maken die wij u, voorzien van een toelichting, binnen 24 uur per mail toesturen.

Wij vragen ook of u verzekerd bent, en zo ja of dat een kapitaalverzekering of een dienstenverzekering is. Dit vragen wij om een zo volledig mogelijk advies aan u uit te brengen. Wij hoeven géén poliswaarde of inhoud van de polis te weten.

  • Voer een nummer in van 0 tot 500.
  • Wilt u mensen nog in de gelegenheid stellen te komen kijken?
  • Voer een nummer in van 0 tot 5.
    Heeft u de vorige vraag met ja beantwoord? Geef dan hier aan hoeveel.
  • Voer een nummer in van 0 tot 500.
  • Voer een nummer in van 0 tot 500.
  • Voer een nummer in van 0 tot 500.
    Heeft u de vorige vraag met ja beantwoord? Geef dan hier aan hoeveel.