Skip to main content

Winselerhof

In Landgraaf, aan de rand van het Strijthagerbeekdal, ligt Winselerhof. Een karaktervolle, Zuid-Limburgse herenboerderij, geschikt om afscheid te nemen in een bijzondere ambiance. De omliggende natuur, de ongedwongen sfeer, de in de karaktervolle herenboerderij gelegen zalen en het geborgen binnenhof maken van Winselerhof een bijzondere locatie. Voor zowel een uitvaartdienst als een receptie of koffietafel. Voor een informeel samenzijn zijn er diverse mogelijkheden in een van de salons of buitenplekken.

Afscheid

De verschillende zalen en salons van de herenboerderij bieden verschillende mogelijkheden voor een sfeervol afscheid en/of koffietafel. Er zijn mogelijkheden voor intieme bijeenkomsten maar ook grote afscheidsceremonies tot ca. 500 personen. De locatie is zeer geschikt om in alle rust afscheid te nemen van een dierbare en om samen met familie en vrienden mooie herinneringen op te halen.

Download Locatiegids

Koffietafel

Diverse zalen en een binnenhof bieden de mogelijkheid voor een koffietafel, aangepast aan uw wensen en het aantal personen. De koffietafel is mogelijk tot maar liefst 500 personen.

Parkeren

Er is een eigen ruime parkeerplaats met ook diverse oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Winselerhof
Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf