Skip to main content

Afscheid is een andere manier van loslaten

Bent u op zoek naar een mooi aandenken aan een mooi afscheid? Onze collectie urnen is uniek en wordt speciaal voor ons ontworpen en gemaakt. Kies voor een model uit de handgemaakte keramiek lijn waarvan elk model desgewenst aangepast kan worden in formaat. Wilt u iets mooi kleins? Dan zijn de houten handurntjes Littlewood iets voor u. De kleine urntjes zijn heel erg geschikt om dichtbij je te houden als je daar behoefte aan hebt.

 

Tarieven: Zon & Maan: €225,- Aarde & Ster €195,- Levertijd: Omdat elke urn handgemaakt wordt op bestelling is de gemiddelde levertijd 4 tot 6 weken

Tarieven houten handurntjes: Littlewood: €130,- Levertijd: de gemiddelde levertijd is 2 weken

model Maan

model Ster

model Aarde

model Zon

model Earth

model Love

model Shadow

model River

U kunt onze modellen bestellen via het contactformulier. Vermeld hierbij welk(e) model(len) u wilt bestellen en uw volledige contact- en adresgegevens.  Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons per email een bestelbevestiging en betaalverzoek. Bestellingen worden op maandag en donderdag verwerkt en verzonden.

Uiteraard is het ook mogelijk de urnencollectie in het echt te bekijken. Dat kan in ’t Sterrenhuys, Spoorlaan 29a te Valkenburg a/d Geul. Neem hiervoor even contact met ons op voor het maken van een afspraak.