Skip to main content

Afscheid geheel naar eigen wens

We helpen u graag op een manier die écht bij u past. Wij zijn geen traditionele begrafenisondernemer die bepaalt; maar iemand die luistert, mogelijkheden aandraagt en u de ruimte geeft om zelf te bepalen hoe het afscheid eruit komt te zien. Daarbij gaan we niet per definitie uit van wat gebruikelijk is, maar van wat passend is, goed voelt en troost geeft.

Bewuste keuzes maken, niet omdat het zo hoort, maar omdat het bij u past.

Afscheidslocatie kiezen

Één van de meest bepalende keuzes die u maakt is de keuze voor een geschikte afscheidslocatie. Waar u de uitvaart houdt is bepalend voor sfeer en gevoel, maar ook voor hele praktische dingen zoals hoeveel gasten u kunt uitnodigen. Zijn de juiste faciliteiten wel aanwezig? We hebben een kleine selectie gemaakt van uitvaartlocaties om u al eens aan de verschillende sfeeren te laten proeven.

Geeft u de voorkeur aan de karakteristieke van de gerestaureerde boerenschuur, het intieme van de kleine ridderzaal met open haard of heeft de buitenlucht de voorkeur en stelt u zich het afscheid voor in de privétuinen onder de boom of uitkijkend op het water? Of misschien kiest u wel voor een mooi en intiem afscheid in de eigen achtertuin.

We bespreken graag met u alle mogelijkheden die er op basis van uw wensen zijn.

ik wil meer informatie

Natuurbegraven

Tegenwoordig kan er steeds meer. Daardoor kunnen we steeds beter kiezen voor wat echt bij ons past. Zo is Natuurbegraven steeds meer in opkomst. Het idee achter natuurbegraven is dat we ons lichaam teruggeven aan de natuur en natuurgebieden beschermd worden. Het voordeel is dat een graf voor eeuwig is en er geen grafonderhoud nodig is. De natuur neemt het helemaal over.

We informeren u graag over alle ins en outs van Natuurbegraven en de verschillende natuurbegraafplaatsen in Limburg.

Informatie aanvragen

Uitgebreide stappenlijst

Bij het regelen van een uitvaart komt heel veel kijken. Welk rouwdruwkerk, welke locatie, welke uitvaartkist, welke bloemen.. en ga zo maar door. We hebben een overzichtelijke stappenlijst gemaakt die u al een beetje bij de hand neemt in alle beslissingen die er genomen moeten worden.

Natuurlijk zijn wij er om u hier helemaal bij te begeleiden en adviseren in de dagen na het overlijden.

Download uitgebreide stappenlijst