Skip to main content

Triade 44

Aan de rand van brunssum, in de bosrijke omgeving van de Brunssummerheide, ligt Triade 44 voorzien van diverse zalen en een eigen restaurant. De sfeervol ingerichte Rembrandtzaal heeft door de kleuren en de schilderijen een warme uitstraling en mede door de mogelijkheden voor beeld en geluid is deze ruimte uitermate geschikt voor uw afscheid met zo’n 80 zitplaatsen.

Afscheidsceremonie & rouwbezoek

De sfeervol ingerichte Rembrandtzaal heeft door de kleuren en de schilderijen een warme uitstraling en mede door de mogelijkheden voor beeld en geluid is deze ruimte uitermate geschikt voor uw afscheid met zo’n 80 zitplaatsen.

Voorafgaande aan de ceremonie is er gelegenheid om afscheid te nemen. Hiervoor zijn diverse zalen en mogelijkheden, afhankelijk van de wensen van de nabestaanden.

Download Locatiegids
Koffietafel

Na de ceremonie is via een glazen pui de serre te bereiken. Een sfeervolle ruimte die door de lichtinval heel ruimtelijk aanvoelt en door alle planten het idee geeft dat je (bijna) buiten zit. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar

Parkeren

Triade 44 ligt aan de rand van de Brunssummerheide, tussen Brunssum en Landgraaf, makkelijk te bereiken via de ringweg en beschikt over een ruime gratis parkeerplaats.

Triade 44
Rimburgerweg 44
6445 PA Brunssum