Skip to main content

Crematorium Schifferheide

Op een prachtige locatie in het heuvelachtige landschap van Limburg ligt Crematorium en Begraafplaats Schifferheide. Door de groene omgeving straalt Schifferheide rust en geborgenheid uit. De ligging, in combinatie met de warme en rustgevende kleuren van het interieur, zal bijdragen aan een mooie herinnering van het afscheid van uw overleden dierbare.

afscheid

Crematorium Schifferheide beschikt over een aula met 100 zitplaatsen met een uitzicht over de vallei. U kunt tijdens een afscheid gebruik maken van 1 of 2 beeldschermen voor een fotopresentatie. Er is ook een familiekamer die geschikt is voor een afscheid in kleine kring. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de buitenaula die een unieke en serene sfeer uitstraalt.

Download Locatiegids
koffietafel

Het laatste afscheid afsluiten met een hapje en een drankje is ook mogelijk bij Crematorium en Begraafplaats Schifferheide. Naast vlaai en belegde broodjes is hier ook meer mogelijk. U kunt hierbij denken aan borrelhapjes, hapjes of tapas met daarbij een glas wijn of een vers getapt glas bier.

parkeren

Bij Crematorium en Begraafplaats Schifferheide is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn 65 parkeerplaatsen. Bent u met een groter gezelschap, dan zijn er uitwijkmogelijkheden langs de weg.

Crematorium en Begraafplaats Schifferheide
Schifferheidestraat 7
6466 EN Kerkrade