Skip to main content

Brikke Oave

De Brikke Oave is al jarenlang een multifunctionele gebouw centraal in Brunssum, gelegen aan het Lindeplein, met uitzicht op het vijverpark en het monumentale gemeentehuis. Het is voorzien van Grand Café, terras en diverse zalen en is enkele jaren geleden geheel in een nieuw jasje gestoken.

Afscheid

In de grote zaal kunnen tot 450 personen zitten. Eén en ander is afhankelijk van de gewenste opstelling. De zalen kunnen door middel van wanden van elkaar te scheiden worden, waardoor uitvaarten vanaf 20 personen óók mogelijk zijn. In de foyer kunnen maximaal 100 personen een zitplaats krijgen.

Download locatiegids

Koffietafel

Uiteraard is het mogelijk aansluitend aan het afscheid een koffietafel plaats te laten vinden in de Brikke Oave. Ook hiervoor zijn diverse ruimtes beschikbaar, afhankelijk van het aantal personen en uw wensen.

Parkeren

De Brikke Oave ligt in het centrum van Brunssum aan het Lindeplein waar voldoende gratis parkeergelegenheid is (parkeerschijf verplicht). Ondanks dat het in het centrum ligt is het toch makkelijk te bereiken via diverse richtingen.

Brikke Oave
Lindeplein 7
6444 AT Brunssum