Skip to main content

Auberge de Rousch

Afscheid nemen van een dierbare hoeft natuurlijk niet altijd in een aula van een begraafplaats of crematorium. Een meer persoonlijk afscheid en/of koffietafel bij Auberge de Rousch past misschien beter bij u. Het intieme en authentieke karakter van de hoeve is bij de verbouwingen bewaard gebleven.

Afscheid

Auberge de Rousch kan het afscheid voor u en uw familie zo bijzonder en makkelijk mogelijk maken op gepaste wijze met een grote diversiteit aan ruimtes, een natuurlijke omgeving, mooie uitzichten en terrassen, Of het nu een uitgebreide uitvaart is of een afscheid in besloten kring van 20 tot 250 personen. Er is ruimte voor uw persoonlijke wensen en inbreng.

Download locatiegids

koffietafel

Een traditionele Limburgse koffietafel met koffie, soep, broodjes en vlaai en eventueel een warm gerecht zoals een pasteitje of misschien iets heel anders? Een goed glas wijn en een bitterbal worden bijna net zo gewoon als een kopje koffie met Limburgse vlaai na een uitvaart. Zeker jongere mensen willen graag dat familie en vrienden na de uitvaart samen het glas op hem of haar heffen.

Parkeren

Auberge de Rousch is gelegen vlak bij het Zuyderland ziekenhuis Heerlen. Bij Auberge de Rousch kunt u gratis parkeren, op eigen terrein. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17
6419 PJ Heerlen