Skip to main content
uitvaartlimburg.nl

Afscheid geheel naar eigen wens

We helpen u graag op een manier die écht bij u past. Wij zijn geen traditionele begrafenisondernemer die bepaalt; maar iemand die luistert, mogelijkheden aandraagt en u de ruimte geeft om zelf te bepalen hoe het afscheid eruit komt te zien. Daarbij gaan we niet per definitie uit van wat gebruikelijk is, maar van wat passend is, goed voelt, troost geeft en een dierbare herinnering wordt. Bewuste keuzes maken, niet omdat het zo hoort, maar omdat het past bij degene die is overleden. Persoonlijke aandacht en begeleiding voor iedereen en elke wens.

Onze afscheidslocaties

Één van de meest bepalende keuzes die u maakt is de keuze voor een geschikte afscheidslocatie. Waar u de uitvaart houdt is bepalend voor sfeer en gevoel, maar ook voor hele praktische dingen zoals hoeveel gasten u kunt uitnodigen. Zijn de juiste faciliteiten wel aanwezig? We hebben een kleine selectie gemaakt van uitvaartlocaties om u al eens aan de verschillende sfeeren te laten proeven.
Geeft u de voorkeur aan de karakteristieke van de gerestaureerde boerenschuur, het intieme van de kleine ridderzaal met open haard of heeft de buitenlucht de voorkeur en stelt u zich het afscheid voor in de privétuinen onder de boom of uitkijkend op het water? Of misschien kiest u wel voor een mooi en intiem afscheid in de eigen achtertuin.

We bespreken graag met u alle mogelijkheden die er op basis van uw wensen zijn.

ik wil meer informatie